Portretul unui gentleman sau cum l-am cunoscut pe Alan Brownjohn. O emisiune de Ioana Baldea pentru Radio Romania CulturalDa, m-am luat dupa Henry James...Si am incercat un portret mai schematic, pornind de la sabloane si calatorind prin tweed si romantism englez, prin solitudini marine si poeme de William Butler Yeats pana la forma finala. Pana la portretul lui Alan Brownjohn. Poet. Britanic. Gentleman. Star, in felul lui discret, fara rebeliuni, insa, si fara vedetisme.

http://www.contemporarywriters.com/authors/?p=auth170

Am facut un interviu...anonim. De care mi-a parut rau tocmai pentru ca a trecut ca o boare de insolit intr-o zi obisnuita, complet neremarcat si cunoscut de prea putini. L-am facut pentru mine. Din el a iesit o poveste in care se aude marea. De ce si cum...ramane sa ascultati, daca va face placere.

http://atelier.liternet.ro/arhiva/8735/Ioana-Baldea-Alan-Brownjohn/Exercitiu-de-anonimat-cu-o-vedeta.html


Le multumesc invitatilor mei, poetul Alan Brownjohn, curatoarea Catherine Payling si jurnalistul Sebastian Ispas, precum si lui Kevin MacCarthy, autorul lecturii din versurile lui Yeats. Si lui Bogdan Florea, cel care a pus in pagina sonora o poveste la care inca ma intorc cu mare drag.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "Portretul unui gentleman sau cum l-am cunoscut pe Alan Brownjohn. O emisiune de Ioana Baldea pentru Radio Romania Cultural"

Trimiteți un comentariu

Copyright 2009 StoryMania
Free WordPress Themes designed by EZwpthemes
Converted by Theme Craft
Powered by Blogger Templates